'bikes and chill' by aaarchitecten be and uq design

aaarchitecten bv together with uq design have received first prize in the poly products
competition for their project 'bikes and chill'.

constructed from fibre reinforced composite material the covering hides a semi
recessed bicycle parking facility, whilst the outside has the shape of a bench where
people can rest and relax. the bike bench consists of separate components that can be
connected to form a curving pattern. ' bikes and chill' was initially conceived for
the square outside the hague central station, netherlands but it can also be used
in other environments such as schools and parks.





'bikes and chill' by aaarchitecten be and uq design





'bikes and chill'





'bikes and chill'





'bikes and chill'




'bikes and chill' plan

zunchu 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()