photo: KME / christian richters

the german architecture firm moduulor beat created the temporary pavilion ‘switch+’ for the 2007 skulptur
projekte münster. the structure was erected outside the city’s archaeological museum for the special
exhibition. its perforated metal design was created in response to the ‘silberne frequenz’ light installation
by otto piene on the neighbouring building. inside the building served as an information pavilion, book
shop and café. at 12m high the building was constructed suing steel girders on a concrete base clad in the
gold-tinged copper alloy, which was perforated to allow light to enter in. part of the pavilion was movable
to ‘switch’ the flow of pedestrians within the immediate environment.

http://www.modulorbeat.de





photo: KME / christian richters





photo: thorsten arendt / artdoc.de





L: photo: thorsten arendt / artdoc.de
R: photo: KME / christian richters





photo: KME / christian richters





photo: KME / christian richters

創作者介紹

尊廚國際有限公司

zunchu 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()