silo competition amsterdam by aaarchitecten bv
image courtesy aaarchitecten bv

continuing our coverage of the silos competition in amsterdam here is dutch firm
aaarchitecten bv's proposal.

keeping with the industrial background of the silos, their proposal consisted of
concrete squares in front of a perforated corten steel façade.

the building features a restaurant, a presentation room, retail space for tools
and construction material, learn&work spaces for craftsmanship and rentable
spaces for small creative business.

a 23 meters high escalator invites visitors to experience the silooos, passing
through all the activities in both silos. eventually you arrive at the restaurant,
the presentation space and the roof terrace on the top floors, providing a beautiful
view over amsterdam.

from the spiral stairs, glass bridges in between the silos provide connections
between the small businesses and the large education space, tying both silos
together and at the same time expressing the intertwining of education and practice.





image courtesy aaarchitecten bv





image courtesy aaarchitecten bv





image courtesy aaarchitecten bv





image courtesy aaarchitecten bv





image courtesy aaarchitecten bv





interior of silos
image courtesy aaarchitecten bv





interior of silos
image courtesy aaarchitecten bv





interior of silos
image courtesy aaarchitecten bv

創作者介紹

尊廚國際有限公司

zunchu 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()